JUST NU: KALIX LÖJROM FRÅN 1800KR/KG

Återbetalningspolicy

Vi lämnar en månads smakgaranti på allt som säljs inom Sverige. Skulle ni mot förmodan inte vara 100% nöjda så byter vi givetvis ut er vara mot en ny eller erbjuder pengarna tillbaka.

Lättast är att ringa 08-122 04 301. Ert kvitto gäller som garanti.För att vi i vår tur ska kunna reklamera varan till leverantören, krävs det att detta sker senast 30 dagar från försäljningsdatum.

Ring eller maila oss därför direkt, så får ni nya produkter som ni kan njuta av under tiden. Är ni inte nöjda vill vi att ni ska bli det! Ni

har även 14 dagars öppet köp enligt distanslagen. Ni kan läsa mer om det på konsumentverkets hemsida: https://www.konsumentverket.se/.

För leveranser utanför Sverige tar vi ansvar för att produkterna levereras i kyld säker förpackning till upphämtningsstället. När varorna levererats till upphämtningsstället får du ett SMS som meddelar dig att du kan hämta upp dina varor. Ansvaret för varornas skick övergår då till dig. Vi rekommenderar att du hämtar dessa så snabbt som möjligt. Notera att Kalix Löjrom går bra att frysa om, ifall det skulle ha tinats. 

För frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss!
Email: hej@vasafiskerian.se
Ring: 08 - 122 04 301

Stäng

Få 5% rabatt på ditt första köp

Ta del av nyheter och exklusiva erbjudanden. Få en rabattkod på 5% mailad till dig som tack. Välkommen!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din varukorg