Stäng

Få 5% rabatt på ditt första köp

Ta del av nyheter och exklusiva erbjudanden. Få en rabattkod på 5% mailad till dig som tack. Välkommen!

Integritetspolicy

Integritetspolicy för Vasafiskerian

1. Inledning

Vasafiskerian (”vi”, ”oss”, ”vårt”) värdesätter din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och delar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida www.vasafiskerian.se (”Hemsidan”).

2. Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vi kan samla in följande typer av personuppgifter om dig:

  • Kontaktuppgifter: Namn, e-postadress, telefonnummer.
  • Demografisk information: Ålder, kön, ort.
  • Användningsinformation: IP-adress, webbläsartyp, enhets-ID, webbplatsaktivitet.
  • Innehållsinformation: Kommentarer, recensioner, feedback.

Vi samlar endast in personuppgifter som är nödvändiga för att uppfylla de syften som anges i denna integritetspolicy.

3. Hur vi använder dina personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för följande syften:

  • För att tillhandahålla och förbättra Hemsidan: Vi kan använda dina personuppgifter för att anpassa din upplevelse på Hemsidan, till exempel genom att visa relevanta produkter och tjänster eller komma ihåg dina inställningar.
  • För att kommunicera med dig: Vi kan använda dina personuppgifter för att skicka dig information om våra produkter och tjänster, eller för att besvara dina frågor eller kommentarer.
  • För att analysera användartrender: Vi kan använda dina personuppgifter för att analysera användartrender och förbättra vår Hemsida och våra tjänster.
  • För att förhindra bedrägerier och missbruk: Vi kan använda dina personuppgifter för att förhindra bedrägerier och missbruk av vår Hemsida och våra tjänster.

4. Hur vi delar dina personuppgifter

Vi kan dela dina personuppgifter med följande parter:

  • Tjänsteleverantörer: Vi kan dela dina personuppgifter med tjänsteleverantörer som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster, till exempel webbhotell och e-postleverantörer.
  • Myndigheter: Vi kan vara skyldiga att dela dina personuppgifter med myndigheter om det krävs enligt lag.

Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med några andra parter utan ditt samtycke.

5. Dina rättigheter

Du har följande rättigheter avseende dina personuppgifter:

  • Rätt till åtkomst: Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig.
  • Rätt till rättelse: Du har rätt att begära att vi rättar eventuella felaktiga personuppgifter vi har om dig.
  • Rätt till radering: Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter under vissa omständigheter.
  • Rätt till begränsning av behandling: Du har rätt att begära att vi begränsar vår behandling av dina personuppgifter under vissa omständigheter.
  • Rätt till dataportabilitet: Du har rätt att ta emot dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och att överföra dessa uppgifter till en annan registeransvarig under vissa omständigheter.
  • Rätt att göra invändningar: Du har rätt att göra invändningar mot vår behandling av dina personuppgifter under vissa omständigheter.

För att utöva dina rättigheter, vänligen kontakta oss på legal@vasafiskerian.se.

6. Lagring och säkerhet

Vi värnar vi om din integritet och följer dataskyddsförordningen (GDPR). Vi förvarar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften för vilka de samlades in, eller så länge det krävs enligt lag. Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring eller förstörelse. 

För mer information om dina rättigheter och hur vi hanterar dina personuppgifter, besök Integritetsskyddsmyndighetens webbplats: Integritetsskyddsmyndigheten (IMY).

7. Ändringar av denna integritetspolicy

Vi kan komma att ändra denna integritetspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella väsentliga ändringar genom att publicera den uppdaterade integritetspolicyn på Hemsidan.

8. Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss på legal@vasafiskerian.se

Back to top

OBS! Du har en värdecheck att utnyttja på 400kr rabatt vid ordrar över 3999kr med koden HRKD400

Varukorg

Din varukorg är tom

Handla nu