NYHET! ÅRETS GRILLSORTIMENT ÄR HÄR!

Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen

Planerar ni att åka iväg på en klassresa, en cup eller kanske ett träningsläger? Letar ni efter ett bra och roligt alternativ till er föreningsförsäljning? Då är Vasafiskerian ett utmärkt alternativ för er. Vi hjälper er att tjäna pengar genom att sälja våra uppskattade fisk- och skaldjurslådor. 

Välkomna att genomföra er föreningsförsäljning genom att sälja våra lättsålda lådor!

Varför välja Vasafiskerian?

  • Fisk & skaldjur är en enkel produkt att sälja, något som går hem hos alla hushåll!
  • Rekommenderade produkter av välkända kockar! Våra produkter håller sällsynt hög kvalitet, vilket inte minst våra kunder och välkända kockar vill hävda.
  • En god fisk- och skaldjurslåda som är enkel att tillaga är en smidig lösning på den stressiga vardagen, vilket gör att många vill köpa.
  • Hög förtjänst! Ni tjänar 10% per såld låda som i regel kostar minst 1000kr, men oftast väljer våra kunder att beställa lådor för betydligt mer.
  • Bra pris! Ni säljer våra produkter till ett lägre pris än de flesta andra jämförbara aktörer.
  • Helt riskfritt – inga utlägg!

Räkneexempel

Ni är 30 personer i klassen eller föreningen. Alla säljer 5 st lådor var för ett snittpris på 1500kr. Ni tjänar 22 500 kr till klasskassan eller lagkassan. 

Hur fungerar det?

Det är enkelt! Så här går det till: 

1. Vi förser er med allt material ni behöver för att sälja våra lådor. Detta inkluderar bland annat informationsblad om våra lådor, priser och innehåll som ni kan ge till era kunder. Materialet kan användas både via direktreklam och på sociala medier. 

2. Därefter marknadsför och säljer ni våra produkter med hjälp av materialet ni fått av oss. Önskar kunden mer information eller ett större utbud finns det alltid att hitta på vår hemsida eller att de kontaktar oss direkt. 

FÖRSÄLJNINGSTIPS! Börja med att berätta för släktingar och bekanta. Sedan knackar ni på hos grannar och låter föräldrarna ta med säljbroschyren till sina arbetsplatser. Samtidigt delar ni på sociala medier. Hitta gärna på egna försäljningssätt, ni får all frihet att vara kreativa - bara fantasin sätter gränser!

3. I samband med marknadsföringen och försäljningen ber ni era kunder att beställa online via vår hemsida och välja valfritt leveransdatum direkt till deras dörr. På så vis slipper ni lägga tid på att leverera till era kunder - smidigt va? 

När beställningarna är skickade och leveranserna är gjorda så erhåller ni er vinst och ser fram emot spännande resor, läger eller cuper! 

Är ni intresserade? Kontakta oss i formuläret nedan

Stäng

Få 5% rabatt på ditt första köp

Ta del av nyheter och exklusiva erbjudanden. Få en rabattkod på 5% mailad till dig som tack. Välkommen!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Varukorg