Ugnsbakad Rödtunga med hummersås, potatismos och babysparris
Spana in följande recept av @arnesmat som så har ni en garanterad succé för hela familjen! 😍
Lättlagad Hummersås:�🔸2 msk smör�🔸2 msk vetemjöl�🔸1-2 msk konjak�🔸2 msk koncentrerad hummerfonf�🔸4 dl fiskbuljong�🔸1 dl grädde�Cayennepeppar, Salt, Citronsaft
(Ev kan du tillsätta skivade champinjoner)
🔹Börja med att smälta smöret i en kastrull. Ta av kastrullen och vispa ner mjölet så att det löser sig till en jämn smet.
🔹Placera kastrullen på plattan igen och spä med fiskbuljongen, lite i taget. Häll i konjak, hummerfond och grädde och låt såsen puttra några minuter.
🔹Smaka av med cayennepeppar, salt och citronsaften.